http://www.gooisjazzfestival.nl/informatie/de-presentatoren/_439____NL
Goois Jazz Festival 25 maart 2017

De presentatoren van het Goois Jazz Festival 2017

 

Astrid Fréderique Cattel

Presentatrice Astrid Fréderique Cattel, woonachtig in Laren, heeft haar eigen regionale theaterschool verkocht om haar pad vrij te maken voor presentatie, formats en singer songwriting. Astrid heeft als de vaste stand in van Irene Moors bij het TV programma De Tv Kantine 8 RTL4 seizoenen meegedraaid. Toen haar eigen kinderen kleiner waren is de schrijfster columniste geweest bij Wij Jonge Ouders. Op dit moment is Astrid in diverse TV commercials te zien als actrice. De Larense presenteert voor de 3e keer het Goois Jazz festival. Astrid heeft een eigen Facebookpagina:

 

 

Kent Hanson

Kent Hanson is dé jazz host van Radio 6FM en presenteert elke zondagavond het programma Yes to Jazz. Daarnaast organiseert hij intieme jazzconcerten in het theater aan de Brink in Laren. Deze concerten worden live opgenomen en in zijn programma uitgezonden. Daarnaast kent u Kent wellicht als ceremoniemeester op Amersfoort Jazz, Laren Jazz en het voormalige South Sea Jazz.

Kent heeft  de jazz met de paplepel ingegoten gekregen. Zijn vader is de bekende Zeister bassist en gitarist Richard Hanson. “Ik hoor sinds de wieg alleen maar Wes Montgomery en het Oscar Peterson Trio” aldus de bevlogen jazz host.

Jazzinhetgooi.nl6fm.nl

 

Astrid en Kent zijn als duo reeds lange tijd aan elkaar gewend en gewaagd. Zij presenteerden op Radio 6FM reeds het programma 6FM in Business en hun paden kruisen elkaar dikwijls in en om het Larense Brinkhuis. Het bijzondere duo verheugt zich bijzonder op het festival en vinden het een bijzondere eer dit voor Kiwanis te mogen doen.

Om elke nieuwsbrief over het Goois Jazz Festival te ontvangen kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief.

Website door CM Specialist© Copyright 2017 Goois Jazz Festival |