http://www.gooisjazzfestival.nl/partners/enter/_434____NL
Goois Jazz Festival 25 maart 2017
 

Over Enter

Enter is de veelzijdige en flexibele uitgever van consumenten- en bedrijfsmedia. Enter maakt kranten, websites, brochures en nieuwsbrieven, en verzorgt tekstproducties en de grafische vormgeving.

Uitgever

De publicaties van Enter Media hebben allemaal één ding gemeen: we maken ze van binnenuit, niet van buitenaf. Want alleen zo herkent elke lezer zich in zijn of haar belevingswereld. Of het nu een stad, branche of organisatie is. Voor een krant, een magazine of een website. Mensen. Daar gaat het om bij Enter Media.

Internet

Als het om nieuwe media gaat, dan lijken de mogelijkheden onbegrensd. Daarom gaat het vooral om het weglaten. Functionaliteit en gebruiksgemak, dat is wat telt als u via een beeldscherm wilt communiceren. Ook op internet levert Enter Media graag maatwerk. Of het nu een simpele website moet zijn, of een state-of-the-art webwinkel.

Kortom, Enter maakt alle middelen waarmee u uw nieuws kunt verspreiden of uw producten kunt verkopen. Hoe u dat aanpakt? Dat kan Enter u vertellen. Enter denkt met u mee en begeleidt u waar nodig. En ze zijn flexibel als geen ander. Wilt u meer weten? Kijk dan eens rond op hun website, waar ze hun producten en mensen aan u voorstellen.

Om elke nieuwsbrief over het Goois Jazz Festival te ontvangen kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief.

Website door CM Specialist© Copyright 2017 Goois Jazz Festival |