http://www.gooisjazzfestival.nl/partners/sublime-fm/_441____NL
Goois Jazz Festival 25 maart 2017
 

Over Sublime FM

Sublime FM is een landelijke commercieel radiostation, te beluisteren via kabel, internet, mobiele app, DAB+ en via de ether. De frequenties voor heel Nederland zijn te vinden op hun website.

Muziek is overal en het aanbod is gigantisch. Sublime FM is continu op zoek naar de beste muziek en artiesten. We maken het aanbod overzichtelijk door de perfecte non-stop frisse muziekmix samen te stellen voor op je werk, onderweg of om mee te relaxen. Daarnaast vind je ons op verschillende locaties door heel Nederland. We zijn er als belangrijke bron en gids voor het ontdekken van muziek en artiesten. Dat is nog niet alles, want we brengen meer dan alleen muziek; een paar keer per dag hoor je bij ons het Sublime News – Nieuws van de Vooruitgang. Inspirerende, internationale berichten over innovatie, maatschappelijke ontwikkelingen en de economie.

Sublime FM zoekt altijd naar originele manieren om een merk of product onder de aandacht te brengen en te combineren met onze fresh jazzy sounds. Naast de reguliere radiocampagnes kun je bij ons terecht voor mediapartnerships, acties binnen de programmering, inhoudelijke of muzikale invulling op events en andere creatieve concepten.

Om elke nieuwsbrief over het Goois Jazz Festival te ontvangen kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief.

Website door CM Specialist© Copyright 2017 Goois Jazz Festival |