https://www.gooisjazzfestival.nl/artiesten/pau/_500___3_NL_9
Goois Jazz Festival 24 maart 2018

PAU!

22:00 – 23:00 | 2Food plein
Website Youtube Terug naar Artiesten Naar progamma

PAU!

Van “gewoon” Pauline naar PAU! Idols “Anouk” is meer dan dat…

Pauline Zurlohe groeide op in Portugal waar zij onder andere zong in het koor van de Engelse school. Op haar zestiende keerde ze, geïnspireerd door Michael Jackson en Freddie Mercury, terug naar Nederland en richtte haar eerste band op.

Het tekst en muziekschrijven bleek haar in het bloed te zitten en Pauline werd een veelgevraagd zangeres bij verschillende bands met eigen werk en covers. Hiermee ontwikkelde Pauline zich tot gedegen artiest met veel live en studio ervaring.

De werkelijke doorbraak kwam door de stoute schoenen aan te trekken en mee te doen met Idols: de populaire talentenjacht van RTL. Door haar performance en door haar, met Anouk vergeleken, ruige stemgeluid wist zij maar liefst 8x tijdens liveshows de jury en het publiek te overtuigen bij de absolute top van Nederland te horen. 

En de quotes liegen er niet om: John Ewbank (o.a. Marco Borsato) “Pau is echt een podiumdier; fantastisch!”. Eric van Tijn (Producer) “Supergoed, iedere keer weer! Rasartiest!” Gordon: “Voortreffelijk,  meeslepend en passievol.” 

Dit resulteerde vervolgens in samenwerkingen met Jeroen van der Boom en Han Kooreneef (o.a. Marco Borsato en Di-rect), en niet te vergeten volle zalen.

Met PAU!, de verzamelnaam voor Pauline en band, wordt de muzikale lijn doorgetrokken met nummers die bij Idols al voorbij kwamen, maar ook eigen werk en publieksfavorieten van groovende rock à la Sass Jordan en Skunk Anansie tot prachtige ballads. 

PAU! bestaat naast Pauline uit: J.W. van Holland (gitaar), Franklin Heilijgers (bass) en Nico Verspaget (drums). Muzikanten die hun sporen in verschillende bekende bands ruimschoots hebben verdiend!

 

Om elke nieuwsbrief over het Goois Jazz Festival te ontvangen kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief.

Website door CM Specialist© Copyright 2018 Goois Jazz Festival |