https://www.gooisjazzfestival.nl/informatie/de-presentatoren
Goois Jazz Festival 23 maart 2019

De presentator van het Goois Jazz Festival 2019

Kent Hanson

Kent Hanson van NH Gooi Radio (het vroegere Radio 6FM) is ook dit weer presentator van het Goois Jazz Festival.

Kent is groot jazzliefhebber en presenteerde eerder Amersfoort Jazz, Loosdrecht Jazz, Laren Jazz, Almere Jazz, Bilthoven Jazz en het Kiwanis South Sea Jazzfestival in Huizen.

Daarnaast verzorgt hij op NH Gooi (www.nhgooi.nl klik op Luister Live) elke zondagavond het programma “Yes to Jazz” van 20-22 uur. Ook fungeert hij als razende reporter voor dit radiostation.

In het dagelijks leven is Kent docent Frans en Klassieke Talen. In die hoedanigheid was hij jaren werkzaam op het Almeerse Baken Trinitas Gymnasium en het Goois Lyceum.

Kent is opgegroeid met jazz in zijn leven: in de wieg of misschien prenataal luisterde hij al naar Oscar Peterson en Wes Montgomery. Kent is vereerd weer voor Kiwanis iets te kunnen doen en staat volledig achter het programma van dit jaar. En hij is vooral blij met de jonge generatie jazzmusici.

Jazzinhetgooi.nlNHgooi.nl

CARMEN MERCEDES

Carmen Mercedes Jansen (Bussum 1998) werd de jazz met de paplepel ingegoten door haar moeder, de bekende Gooise zangeres Hanneke Verkerk. Als jong meisje zat ze op de Gooise Muziekschool en op het Goois Lyceum was zij al meteen druk met musicalproducties, eerst als productie-assistente bij Mamma Mia.  Al snel speelde zij grotere rollen zoals de hoofdcourtisane in Moulin Rouge. Daarna volgden alleen maar hoofdrollen o.m. de rol van Scaramouche in We Will Rock You.

Ze won ook prijzen met haar eigen nummers zoals de NBM On Stage-prijs, die in ‘t Spant werd gehouden. Zij is dus vertrouwd met de kleedkamers en podia van het theater.

Momenteel studeert Carmen Creative Business aan de HvA en hoopt -net als Kent- radioshows te maken maar dan in het genre “kick-ass”. Carmen Mercedes draagt de goede doelen een warm hart toe en doet e.e.a. graag voor Kiwanis.

Om elke nieuwsbrief over het Goois Jazz Festival te ontvangen kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief.

Website door CM Specialist© Copyright 2021 Goois Jazz Festival |